Garantie

Garantiebeleid 1915 watches

Garantiebeleid

1915 watches biedt een garantie aan van 24 maanden op alle verkochte producten. Deze garantie dekt alle fabricage en vakmanschap defecten. Het is aan 1915 watches om te beslissen of de schade wordt gedekt door de garantie. 1915 watches zal slechts garantieclaims autoriseren op producten die rechtstreeks via de website van 1915 watches zijn gekocht of bij een officiële wederverkoper.

De garantieperiode van 24 maanden geldt niet voor horloge batterijen. Hiervoor geldt een garantie van 6 maanden.

Voor de genoemde garantietermijn is 1915 watches verantwoordelijk voor het vervangen of terugbetalen van het aangekochte product. 1915 watches kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele andere schade, als speciale of incidentele schade die voortvloeit uit het gebruik van 1915 watches producten.

Als een product binnen de garantie wordt vervangen, blijft de startdatum van de garantieperiode de datum van de aanschaf van het originele product.

Hoe claim jij je garantie?

Begin met het aanmaken van een ticket op de service pagina. Hiermee kunnen wij uw claim zo snel en nauwkeurig mogelijk afwikkelen.

Maak een ticket aan

Stuur je 1915 watch degelijk verpakt samen met een print van de aankoopbevestiging naar het onderstaande adres.

1915 watches
T.a.v.: Afdeling garantieclaims
2e Poellaan 24 A
2161 CJ  Lisse
Nederland

Wij zullen de garantieclaim beoordelen wanneer deze bij ons binnen komt.
Kun je je aankoopbewijs niet meer vinden neem dan eerst contact op met ons.

Het versturen van een horloge naar 1915 watches is voor rekening van de consument.

Beoordelingen van onze service

De 1915 organisatie is erg klantvriendelijk, snelle levertijden en heel hoog serviceniveau. Helaas bleek er een klein defect aan mijn Denim watch, maar binnen twee dagen had ik een vervangende horloge inclusief de welgemeende excuses en een persoonlijke noot! Zeer fijn.

Gerben

Vriendelijke mensen, goeie service en kwaliteit

Heidi
Plaats een beoordeling