Veilig online betalen

Veilig online betalen bij 1915 watches

Bij 1915 watches vinden we het belangrijk dat jij je veilig voelt. Zo zorgen we dat jouw persoonsgegevens veilig worden bewaard en met zorg worden verwerkt. Een ander belangrijk aspect is dat je veilig een betaling kunt doen in onze webshop. Hiervoor werken wij 24 uur per dag, 7 dagen per week nauw samen met onze betalingsprovider Mollie.

Mollie is de technische tussenpartij die zorgt dat jij als klant makkelijk en veilig je betaling kunt doen met de betaalmethode naar jouw wens. Vervolgens handelen zij de betaling verder op de achtergrond af met de banken.

iDEAL

De meestgebruikte online betaalmethode in Nederland.

iDEAL is in Nederland de populairste manier om online betalingen te doen. Binnen enkele stappen betaal je eenvoudig direct via je eigen bankrekening zonder bijkomende kosten of risico’s.

Bankcontact

De meestgebruikte online betaalmethode in België.

Met gemiddeld 150.000 online betaal transacties per dag is Bankcontact de meest gebruikte betaalmethode van België.Met Bankcontact kan er betaald worden binnen de vertrouwde omgeving van je eigen Belgische bank. Voor jou als klant dus geen enkel risico wanneer je deze betaalmethode gebruikt in onze webshop.

Creditcard

Wereldwijd de meest toegankelijke manier van veilig betalen

Wereldwijd is de creditcard het meest geaccepteerde online betaalmiddel. Met een creditcard doe je snel een aankoop en ben je direct verzekerd waneer er iets niet goed gaat met de levering. Bij 1915 watches accepteren wij de creditcards van MasterCard, Visa en American Express.

Klarna: Achteraf betalen

Eerst zien, dan betalen.

Wil je eerst zien wat je gekocht hebt en daarna pas betalen? Dat is in onze webshop mogelijk dankzij Klarna.

PayPal

De grootste online wallet

PayPal is met wereldwijd ruim 184 miljoen gebruikers de grootste online wallet. PayPal is de makelijste manier van online betalingen doen. Net als met de creditcard heeft PayPal ook diverse kopersbeschermingen. Een betaling via PayPal is automatisch verzekerd. Dus komt je bestelling niet aan of raakt deze beschadigt? Dan zorgt PayPal dat je je geld snel terug hebt.

SOFORT banking

De makkelijkste manier van online betalen voor ruim 20 miljoen Europeanen

SOFORT banking is betaalmethode die beschikbaar is in 8 Europese landen. Vooral in Duitsland is SOFORT banking zeer populair. De betaalmethode heeft veel weg van het in Nederland veel gebruikte iDeal.

Klarna: Gespreid betalen

Het hele aankoopbedrag in kleine stukjes betalen

‘Gespreid Betalen’ maakt betaling in termijnen mogelijk. De keuze voor de termijnbedragen en de looptijd hiervan is volledig aan jou en kan variëren van 3 tot 36 maanden. Het systeem van Klarna bepaalt middels een kredietcontrole voor welke betaalmethode je bij het plaatsen van je bestelling in aanmerking komt.
Let op! ‘Gespreid Betalen’ is uitsluitend beschikbaar voor klanten in Duitsland, Oostenrijk en Finland.

Belfius

Voor de klanten van de Belgische Belfius bank

Belfius is een van de grootste banken van België. Als klant van Belfius kun je eenvoudig en veilig betalen via de Belfius Pay Button. Een makkelijke manier waarmee je als klant via de vertrouwde omgeving van je eigen bank een betaling kunt voldoen.

KBC-betaalknop

Online betalen in slechts enkele klikken

De KBC-Betaalknop is een digitale knop op de betaalpagina van onze webwinkel. Als klant van de grootste consumentenbank van België kun je ‘in real time’ aankopen betalen via de vertrouwde KBC-onlinebankingtoepassing.

ING Home’Pay

Veilig online betalen voor klanten van ING België

ING Home’Pay is een betaalmethode die ontwikkelt is door ING bank België. Met ING Home’Pay kan je als klant van ING België veilig betalingen doen vanuit je Home’Bank of Business’Bank account.

Giropay

De Duitse variant van iDeal

Giropay is een zeer populaire betaalmethode in Duitsland. Qua werking heeft het veel weg van het Nederlandse iDeal. Giropay is een zeer veilige betaalmethode. Het online systeem gebruikt namelijk de veiligheidsstandaarden van alle Duitse banken.

EPS Überweisung

De elektronische betaalstandaard van Oostenrijk

EPS Überweisung is een online betaalmethode die in 2001is ontwikkelt door de Oostenrijkse banken. Een betaling via EPS wordt veilig in de online omgeving van je eigen bank uitgevoerd. Wanneer het scherm van je bank is geopend doorloop je de standaard overschijf stappen voor een digitale betaling.

Apple Pay

Betalen met je Apple device

Heb je je creditcard of betaalpas aan je Apple wallet toegevoegd? Dan kun je bij ons eenvoudig, snel en veilig afrekenen met Apple Pay. De betaling wordt voltooid met een scan van de vingerafdruk of gezicht. Hiermee voldoet Apple Pay aan de Strong Customer Authentication (SCA) regelgeving uit de Payment Services Directive 2 (PSD2).

Przelewy24

De populaire 3D-secure beveiligde betaalmethode

Przelewy24 is de meest gebruikte betaalmethode van Polen. Dankzij Przelewy24 is het voor Poolse consumenten mogelijk om betalingen te doen via een groot aantal Poolse banken, internationale creditcards en diverse andere betaalmethodes via bijvoorbeeld SMS.