Loading...
MODEL-T

1915 WATCHES MODEL-T COLLECTIE

De 1915 watches MODEL-T collectie zijn de enige houten verpleeghorloges. Deze unieke collectie hebben wij speciaal ontworpen voor de helden in de zorg. Wij vinden dat iedereen die zich in de zorg inzet voor andere ook een mooi en uniek horloge moet kunnen dragen.
1915 watches - 1915 watches milano Zwitsers uurwerk

Het eerste houten verpleeghorloge

De MODEL-T verpleeghorloges zijn de aller eerste houten verpleeghorloges ter wereld. Na een lange periode van onderzoeken en ontwerpen is het ons gelukt om het houten horloge eindelijk ook naar de zorg te kunnen brengen. Wij vinden namelijk dat de helden die elke dag in de zorg actief zijn ook het meest unieke horloge verdienen.

Zorg voor de zorg

Tijd is het belangrijkste en meest kostbare onderdeel van de zorg. Wij vinden dat er meer mooie tijd in de zorg moet komen. Daarom hebben wij met de grootste zorg onze unieke houten verpleeghorloges ontwikkeld. Met de MODEL-T collectie willen wij het begin maken aan meer mooie tijd in de zorg.

1915 watches - 1915 watches milano Zwitsers uurwerk
1915 watches - 1915 watches milano Zwitsers uurwerk

Betrouwbaar hart dat klopt op de seconde

Een goed hart is belangrijk in de zorg. Net als kunnen controleren of een hart nog goed klopt. Dankzij het Zwitserse uurwerk in al onze zorghorloges kan je rekenen op de hoogste betrouwbaarheid. En dankzij de op de wijzerplaat aangegeven secondes is het makkelijk om de MODEL-T te gebruiken bij het controleren van de hartslag.

Deze collectie liever in het echt bekijken?

Vind een winkel