Gratis verzending binnen Nederland | Lage verzendkosten voor de rest van de wereld | Meer dan 50 echte winkels | 2 jaar garantie

   Ook online

   Online liever via een bekende webshop bestellen? Dat is geen probleem. Hieronder vind u een overzicht van onze online retail partners.

   Dealer worden?

   Meer informatie

   Een houten horloge kopen?

   Ben je opzoek naar een uniek houten horloge? Ontdek hier in welke winkel je de houten horloges van 1915 watches kunt vinden. Er is altijd wel een officieel verkooppunt bij jou in de buurt waar je de volledige of een deel van de collectie houten horloges kunt vinden.

   Onze vakkundige verkooppunten helpen je graag met het vinden van het houten horloge wat bij jou past. Zo weet je zeker dat je een uniek houten horloge koopt waar je jaren plezier van zult hebben.

   Service en garantie

   Over de service en garantie hoef je je ook geen zorgen te maken. Hiervoor kun je natuurlijk bij het lokale verkooppunt terecht. Maar nog makkelijker is natuurlijk om direct contact op te nemen met onze service en garantie afdeling. Zij kunnen je snel en vakkundig helpen om jouw houten horloge weer te herstellen. En onze service en garantie wordt door klanten beoordeeld met een 9,6!

   Je koopt dus niet alleen een mooi en exclusief stukje dutch design. wanneer je een houten horloge van 1915 watches koopt kies je ook voor een houten horloge met de beste service.

   Ieder houten horloge is uniek

   Hout is een natuurlijk materiaal. We kunnen de vorm wel bepalen, maar hoe het hout er uit ziet wordt door de natuur bepaald. Hierdoor is ieder houten horloge uniek. Binnen een collectie heeft ieder horloge zijn eigen unieke kenmerken en uitstraling. Ieder horloge heeft andere houtnerven en andere kleurstellingen. Wanneer je een houten horloge koopt, koop je dus eigelijk een unieker horloge dan wanneer je een rolex zou kopen.

   Goed hout

   Bij 1915 watches koop je een houten horloge dat gemaakt wordt van uitsluitend FSC-gekeurd hout. Hiermee draag je dus automatisch bij aan een betere wereld. Hout met het FSC-keurmerk is namelijk hout wat afkomstig is uit bossen met een goed beheerde bosbouw. Voor iedere boom die gekapt wordt plaatst men bomen terug. Ook zal er nooit een uitputtingsslag op het bos gepleegd worden.

   Daarnaast weet je met FSC hout zeker dat het niet illegaal uit een regenwoud is gehaald. Zo zorgen we er dus voor dat we de planeet niet uitputten en ook volgende generaties nog een houten horloge kunnen kopen.

   Houten horloges verkopen?

   Als eigenaar van een winkel ben je altijd bezig met het samen stellen van een interessant assortiment. Daarin mogen tegenwoordig duurzame producten natuurlijk ook niet meer ontbreken. Met de houten horloges van 1915 watches haalt u een gelieft product in uw winkel. Wij komen graag in contact met u. En vertellen u graag over de mogelijkheden die er zijn om houten horloges te verkopen. Bent u ons nieuwe verkooppunt? Wij waren ook te vinden op Out of the Box.