Gevolgen covid-19/corona virus voor 1915 watches

Inmiddels wordt onze hele maatschappij geraakt door het covid-19/corona virus. En helaas slaat het ook ons niet over. Bij ons begon het al in januari toen onze productielijn door het virus stil kwam te liggen.

Daarnaast worden nu ook onze partners in Nederland geraakt door het virus. Onze verkooppunten zien de winkelstraten leeglopen. Hierdoor kan het zijn dat zij de openingstijden van de winkel aanpassen. Omdat dit niet allemaal up-to-date is te houden op onze website vragen wij je om de website en/of sociale media van de betreffende winkel te raadplegen voor wijzigingen in de openingstijden. Bij de meeste verkooppunten op onze website staat ook een telefoonnummer vermeld. Voor vragen mag je de winkels uiteraard gewoon bellen.

Wij willen iedereen vragen om de maatregelen van het RIVM op te volgen net als ons en onze partners. Ga alsjeblieft niet naar een van onze verkooppunten toe als je een van de inmiddels bekende symptomen van het virus lijkt te hebben. Zoals verkoudheidsverschijnselen en/of koorts.

Leef bij een bezoek aan een van onze verkooppunten onderstaande richtlijnen na:

  • Houd minimaal 1,5 meter afstand van de medewerkers en andere aanwezige klanten
  • Neem met vragen eerst telefonisch contact op met ons of de betreffende winkel. Ga niet onnodig in de winkel langs.
  • Alle winkeliers en medewerkers houden zich strikt aan de hygiëne adviezen. Wij vragen jou om je hier ook aan te houden, zeker wanneer je een winkel gaat bezoeken.
  • Sommige winkels hanteren aanvullende maatregelen. Let goed op of hier bij de ingang van de winkel iets over vermeld wordt. Wij vragen iedereen deze aanvullende maatregelen te respecteren en uiterst serieus te nemen en na te leven.

Wij rekenen samen met onze dealers op jouw begrip en medewerking in deze moeilijke periode. En het belangrijkste is, Stay safe en let een beetje op elkaar.

Ons kantoor is voor alsnog gewoon volgens openingstijden bereikbaar. En ook online bestellingen zullen gewoon verwerkt worden zolang de pakketdiensten blijven rijden.

Wij verzoeken iedereen wel dringend om niet spontaan bij ons langs te komen.

Daarnaast kunnen reparaties en bestelde gedenkhorloges langer op zich laten wachten dan je van ons gewend bent. Wij streven er samen met onze partners op dit gebied naar om alles zo snel mogelijk te verwerken, maar kunnen hier momenteel geen garanties over afgeven. Wij zullen ieder individueel geval zo veel mogelijk van informatie voorzien.