Loading...
Maatwerk

Een uniek geschenk met een duurzame touch

Of het nu om medewerkers of trouwe relaties gaat. Een uniek cadeau kan iedereen waarderen, zeker als het ook nog eens duurzaam is. Al onze horloges worden gemaakt van FSC-gekeurd hout. Daarbij is het ook mogelijk om materialen uit de organisatie te recyclen in een uniek horloge. Zo kunnen we bijvoorbeeld de band maken van oude uniformen waarmee een stukje branding wat iedereen herkent terug komt in het cadeau. Wij bekijken graag de mogelijkheden voor jouw organisatie.
Een afspraak maken

Merken waar wij ontwerpen voor hebben gemaakt

Hoe ziet een 1915 watches voorstel er uit?

Voor een houten horloge op maat verdiepen wij ons altijd goed in uw organisatie en branch. Op deze manier kunnen we een uniek horloge ontwerpen wat goed aansluit bij de stijl van jouw organisatie. In een ontwerpdocument lichten wij alle ontwerp keuzes toe. Zo geven we een duidelijk beeld van de mogelijkheden voor een horloge op maat.

Benieuwd hoe een concept voorstel er uit ziet? Bekijk dan hier het voorstel wat wij voor 100 jaar KLM gemaakt hebben.

1915 watches - KLM 100 jaar

Uitgelicht: Mees&Co by 1915 watches JUF. horloge

Mees&Co is begonnen in 2016 om het prachtige leerkrachten beroep te promoten. In 2018 hebben wij speciaal voor Jeroen en Angela (en alle juffen van Nederland)  het JUF. horloge ontworpen. Uitgangs punt in dit ontwerp was om het klaslokaal terug te laten komen in het horloge.

Met de eikenhouten kast gaan we terug naar de schoolsfeer van vroeger. De houten schoolbanken met voor in de klas een krijtbord. Dit krijtbord komt terug in de wijzerplaat. Deze hebben we gemaakt van spacegrey aluminium met een opdruk in krijt-stijl.
De horlogeband is gemaakt van leer met aan de buitenkant grijs canvas. Dit is een verwijzing naar de ouderwetse bordenwissers die bij een krijtbord hoort.

Dit JUF. horloge wordt aangeboden in de webshop van Mees&Co.

Naar de webshop
1915 watches - Mees&Co by 1915 watches JUF. horloge

Duurzaam en uniek

Met een op maat ontworpen houten horloges weet je zeker dat je een spraakmakend en uniek ‘give away’ item hebt. Of het nu voor personeel of relaties is, iedereen zal gecharmeerd zijn van het stukje maatwerk.

Wil je meer weten? Wij maken graag een afspraak om te bekijken hoe wij voor jouw organisatie een mooi stukje Dutch Design kunnen maken.

Bel ons op 085 – 060 1915 of mail naar info@1915watches.com

1915 watches - Houten horloges op maat ontworpen en gemaakt van FSC-gekeurd hout
1915 watches - duurzaam FSC-hout

Wat zijn de mogelijkheden als sieraden niet mogen?

In sommige branches zijn sieraden helaas niet toegestaan. Zo is een polshorloge in de zorgsector verboden in verband met de hygiene.
Het 1915 watches antwoord hierop is de MODEL-T. Dit is het enige houten horloge wat opgespeld kan worden. Hierdoor is dit horloges geschikt als modieus en duurzaam sierraad binnen zorginstellingen. De MODEL-T horloges kunnen ook volledig binnen de stijl van jouw instelling worden ontworpen.

Zo geef je een leuk cadeau en geef je ook je organisatie een duurzaam visitekaartje.

1915 watches - Model-t verpleegkundigen horloge in de huisstijl van Activite

Art impression
MODEL-T Activite

1915 watches - Online klantenservice die ontzorgd

Service en garantie opnieuw uitgevonden

Bij 1915 watches vinden we tevreden horloge dragers het belangrijkste wat er is. Vanuit dit oogpunt ontwerpen wij onze hoogwaardige en unieke horloges.

Het houdt voor ons niet op bij het verkopen van een horloge. De service bij problemen is misschien nog wel belangrijker dan een mooi product aanbieden.

Speciaal voor horloges die wij op maat ontwerpen voor een organisatie bieden wij een service platform in de stijl van de organisatie. Het beheer en het verwerken van reparatie aanvragen regelen wij. Op deze manier is het voor iedereen duidelijk en heb je er zelf binnen je organisatie geen omkijken naar.