Loading...
Origin

1915 WATCHES ORIGIN COLLECTIE

Al vanaf het begin van het 1915 watches horloge avontuur is onze regio, de Duin- en Bollenstreek trots op ons. Maar wij zijn nog trotser op de regio waar wij vandaan komen. Met de nieuwe Origin collectie hebben wij onze roots vertaalt naar een stijlvole horloge collectie. De kleuren zijn gebaseerd op de kleuren die onze omgeving rijk is. Van de mooie en soms grillige Noordzee via de groene duinen naar de kleurrijke bollenvelden.
De Bollenstreek is ons thuis.

1915 watches - 1915 watches Fine Cotton Groot horloge glas

Noordzee

De Noordzee, op zomerse dagen de plek voor heerlijke verkoeling. Maar op stormachtige dagen grillig en gevaarlijk. Met het blauw op de wijzerplaat verwijzen wij naar de zo geliefde en gevreesde zee. De Noordzee heeft een belangrijke invloed heeft op de regio waar wij zo trots op zijn, de Duin- en Bollenstreek.

1915 watches - 1915 watches Fine Cotton Groot horloge glas

Duinen

De Nederlandse duinen. In elk jaargetij een van de mooiste stukjes natuur van Nederland. De duinen zijn gevarieerd, van hoge zandduin toppen met alleen wat helmgras tot dichte bossen. Het geheel beschermt onze regio al eeuwen tegen de grillen van de zee. Het groen op de wijzerplaat is een samenvatting van de kleuren die hier de overhand hebben.

1915 watches - 1915 watches Fine Cotton Groot horloge glas

Bollenvelden

De Tulpen uit onze Duin- en Bollenstreek zijn geliefd over de hele wereld. Elk voorjaar ontwaken de velden in onze Bollenstreek. Twee maanden lang bepalen naast Hyacinten en Narcissen de wel bekende tulpen de kleur van onze omgeving. De rode wijzerplaat vertegenwoordigd dit mooie moment in onze thuis regio.

Deze collectie liever in het echt bekijken?

Vind een winkel