Dealer worden

Wordt een 1915 watches verkooppunt

Bent u een ondernemer die iedere dag trots in de winkel staat. Een winkel vol mooie unieke producten. Producten met een verhaal, een beleving en een eigen identiteit? Dan mogen de 1915 watches natuurlijk niet ontbreken.

Met de collecties van 1915 watches haalt u niet alleen geliefde producten binnen. Wij bieden een prachtig duurzaam product met een verhaal. Het verhaal van twee broertjes uit de Bollenstreek hun eigen unieke horloge merk met succes op de markt gebracht hebben.

Waarom de 1915 watches houten horloges verkopen?

Aan de verkoop van 1915 watches producten zijn veel voordelen verbonden voor u als retailer. Deze voordelen zijn even uniek als de producten die wij met veel passie ontwerpen.

Eerlijke prijs

Aan de consument bieden wij onze producten voor een eerlijke prijs aan. Het voordeel hiervan is dat de consument altijd weet wat een 1915 watch kost. Deze is dus nergens goedkoper te vinden en zal ook nergens goedkoop in de aanbieding komen. Het voordeel voor u als retailer is dat de producten hierdoor in de winkel dus dezelfde prijs hebben als op internet. Hiermee zal u met een 1915 watch nooit ervaren dat een klant in de winkel komt voor advies en om te passen en vervolgens online goedkoper zal bestellen.

Garantie en reparatie

Het verkopen van unieke producten is natuurlijk geweldig. Maar de service bij problemen is natuurlijk iets wat voor u als winkel kostbaar is. Dit snappen wij, en daarom nemen wij u dit graag uit handen. Voor u wel zo makkelijk en voor de klant is het ook fijn om direct contact te hebben met de makers van het horloge. Hiermee kunnen we ook alle reserve onderdelen op een centrale locatie houden wat resulteert in een snellere afhandeling.

U of uw klant kan een service ticket aanmaken via onze website. Via dit systeem kunnen wij het contact met de klant overzichtelijk houden. Het horloge kan vervolgens naar ons verstuurd worden, waarna wij zorgen voor een snelle afhandeling. Als het mankement binnen de garantie valt zullen wij dit kosteloos doen. Voor een reparatie buiten de garantie hebben wij een transparant overzicht van de reparatie prijzen online staan. Zo weet de klant in veel gevallen vooraf al waar hij/zij aan toe is.

Eenvoudig en snel de voorraad aanvullen

Voor u als dealer hebben wij geprobeerd om het bestellen van nieuwe voorraad zo eenvoudig mogelijk te maken. Via ons online dealer portaal besteld u eenvoudig en snel nieuwe voorraad, gereedschap en accessoires zoals 1915 tasjes. Wanneer u zich aansluit als dealer krijgt u van ons inloggegevens om van dit portaal gebruik te maken. Via dit dealer portaal is het ook makkelijk om even terug te kijken wat uw vorige bestellingen waren.

Altijd toegang tot marketing materiaal

Binnen ons online dealer portaal heeft u toegang tot een groot deel van het marketingmateriaal van 1915 watches. U kunt hier zelf na inloggen makkelijk logo’s, afbeeldingen en advertenties downloaden. Zo kunt u snel handelen als u zelf promotie wilt maken voor de houten horloges van 1915 watches. Ook bieden wij hier een grote hoeveelheid afbeeldingen die geschikt zijn voor uw social media kanalen als Facebook en Instagram.

1915 watches - dealer portaal media bibliotheek

Geen online concurrentie

Wij snappen dat u als winkelier bang bent voor de goedkope en oneerlijke concurrentie van websites. Wij hanteren een vaste verkoopprijs voor al onze verkoopkanalen. Zo kan het dus nooit gebeuren dat er een webshop is die een lagere prijs aan biedt. Hoe het met bol.com zit? Daar hebben wij een eigen verkopers account. Hier bepalen wij dus de prijs en zal er geen dump prijs door bol.com worden aangeboden.

Verkoop online via onze website

Via ons unieke partnerprogramma kunnen wij een link genereren waarmee u online via onze website kunt verkopen. Door aan de link een uniek kenmerk mee te geven herkent onze webshop dat de verkoop bij u vandaan komt. Er wordt dan automatisch een provisie berekend over de bestelwaarde welke wij maandelijks aan u uitkeren. Hiermee wordt het voor u als winkelier kinderspel om ook online onze houten horloges te verkopen zonder dat hierbij extra handelingen komen kijken. Het inpakken en versturen regelen wij namelijk voor u. Meer informatie vindt u op de pagina van ons partnerprogramma. Wij leggen dit systeem ook graag aan u uit in een persoonlijk gesprek.

Is uw interesse gewekt?

Wilt u meer weten? Of graag kennis maken? Vul dan het onderstaande formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Natuurlijk kunt u ook direct bellen met 085 – 060 1915.

  0+
  Winkels gingen u voor

  Dutch Design uit de
  Duin- & Bollenstreek

  Dutch Design Flower
  Lees meer

  Onze dealers vertellen

  “1915 is een leuke toevoeging aan ons assortiment. Onderscheidend door het materiaal gebruik. Brede doelgroep en niet onbelangrijk een goede marge.”

  Ben Wielinga, Wielinga Juweliers
  “Prima en goede communicatie. Vlotte levering.”
  Annemieke Roeland, Roeland Juweliers
  “Altijd snel antwoord, vriendelijk, meedenkend en vlot”
  Angelique van Haaren, Pakhuis71

  Maak een kennismakingsafspraak

  Wij komen graag bij u langs om kennis te maken met ons merk. Plan hieronder een afspraak in op een moment dat het u uitkomt. Wij laten binnen 24 uur weten of de afspraak in onze agenda past.


   Ik zou graag een afspraak willen maken op
   Datum om