Loading...
Bracelets

1915 bracelets schakel armbanden

1915 bracelets zijn de unieke FSC-houten schakelarmbanden van 1915 watches. De schakelarmbanden van 1915 watches zijn lichtgewicht en hebben een duurzaam ontwerp. De 1915 bracelets zijn verkrijgbaar in dezelfde houtsoorten als de houten horloges van 1915 watches. De schakelarmbanden zijn dus een stijlvolle match met de horloges.
Bestellen
Bestellen
Bestellen
Bestellen
Bestellen

Licht gewicht

De 1915 bracelets kenmerken zicht door het lichte gewicht. Hout is een sterk materiaal wat niet veel weegt. Hierdoor zijn de schakelarmbanden niet zwaarder dan 19 gram! Dat is gemiddeld 131 gram lichter dan een schakelarmband van metaal. Daarbij zijn de houten schakelarmbanden ook nog eens nickel vrij waardoor deze ook geschikt zijn voor iedereen met een nickel allergie.

1915 watches - 1915 watches Fine Cotton Groot horloge glas

Duurzaam materiaal

Onze armbanden zijn gemaakt van het duurzaamste materiaal wat er is. Door gebruik te maken van FSC-gekeurd hout dragen wij bij aan duurzaam bosbeheer. Het hout is afkomstig uit bossen die speciaal voor de houtproductie worden geplant en gaat dus niet ten kosten van het regenwoud.

Ook is ons productieproces duurzamer dan een productie van andere sieraden. Hout is eenvoudig te bewerken waardoor er geen hoog energie verbruik nodig is. Op deze manier beperken wij de carbon footprint van onze producten tot het minimalen.

Deze collectie liever in het echt bekijken?

Vind een winkel