Loading...
Gedenkhorloge

1915 watches houten gedenkhorloge

Een minuut stilte. Terug denken aan de mooie tijd die we met onze dierbaren hebben gehad. Tijd en de dood zijn altijd al aan elkaar verbonden geweest. Met deze bijzondere gedachten is het houten 1915 watches gedenkhorloge gecreëerd waarin wij op bijzondere wijze as verwerken.

Het 1915 watches gedenkhorloge is een uniek en duurzaam herinneringsobject. Na een crematie kun je er voor kiezen om een beetje as van de dierbare te laten verwerken in een bijzondere herinnering. Op deze manier blijven de herinneringen aan de mooie tijden voor het overlijden altijd dichtbij.

Begeleiding bij onze partners

Veel Nederlandse uitvaartondernemers bieden het Gedenkhorloge by 1915 watches aan in het assortiment voor de nazorg. Zij kunnen jou persoonlijk helpen met het samenstellen van het gedenkhorloge. In ons overzicht met verkooppunten vind je de dealer bij jou in de buurt.

Vind een dealer

Ontwerp jouw gedenkhorloge

Het 1915 watches gedenkhorloge kun je helemaal zelf naar smaak ontwerpen. Kies een kast grote, horloge model en de kleur hars waar de as in verwerkt wordt. Door de 30 verschillende mogelijkheden is er voor iedereen wel een passend horloge samen te stellen.

Stel je horloge samen

“Verliezen is erger dan de dood, omdat je met je verlies moet leren leven.”