Loading...
Gedenkhorloge

1915 watches houten gedenkhorloge

Een minuut stilte. Terug denken aan de mooie tijd die we met onze dierbaren hebben gehad. Tijd en de dood zijn altijd al aan elkaar verbonden geweest. Met deze bijzondere gedachten is het houten 1915 watches gedenkhorloge gecreëerd waarin wij op bijzondere wijze as verwerken.

Het 1915 watches gedenkhorloge is een uniek en duurzaam herinneringsobject. Na een crematie kun je er voor kiezen om een beetje as van de dierbare te laten verwerken in een bijzondere herinnering. Op deze manier blijven de herinneringen aan de mooie tijden voor het overlijden altijd dichtbij.

Onze unieke samenwerking met Eturnal maakt het mogelijk om op een respectvolle manier de as van jouw dierbare te verwerken tot een bijzonder gedenkhorloge. Eturnal heeft al jaren ervaring met het verwerken van as en is al voor veel mensen een vertrouwd adres voor speciale herinneringsobjecten.

Ontwerp jouw gedenkhorloge

Het 1915 watches gedenkhorloge kun je helemaal zelf naar smaak ontwerpen. Kies een kast grote, horloge model en de kleur hars waar de as in verwerkt wordt. Door de 30 verschillende mogelijkheden is er voor iedereen wel een passend horloge samen te stellen.

Stel je horloge samen
1915 watches - Een unieke samenwerking tussen 1915 watches en Eturnal Assieraden & Gedenkobjecten

De expertise van Eturnal

Met de vele jaren ervaring kan Clarita Sloot van Eturnal garanderen dat er respectvol en zorgvuldig met de as van uw overleden dierbare om wordt gegaan. Eturnal verwerkt al lange tijd voor veel tevreden klanten de as in diverse objecten en sieraden. De samenwerking met 1915 watches is ook voor Eturnal een mooie aanvulling op het assortiment en de dienstverlening. Samen brengen we iets unieks en maken we een houten horloge persoonlijker dan ooit tevoren.

“Verliezen is erger dan de dood, omdat je met je verlies moet leren leven.”