Verkooppunt uitgelicht: TopDeal Watches

Delft, een historische stad met in het hart van het centrum de winkel van Hans Spoolder. In 2001 begon Hans met zijn eerste webshop TopDealer.nl. Via deze webshop verkoopt hij nu al 8 jaar horloges van zo’n 25 merken. In 2015 besloot Hans dat zijn webshop goed kon worden aangevuld door een stenen winkel in de winkelstraat. Op deze manier kunnen klanten van de webshop ook bij TopDeal Watches terecht voor verkoop, reparatie en onderhoud aan horloges.

1915 watches - De 1915 watches display bij TopDeal watches aan de Molslaan in DelftWat maakt TopDeal Watches speciaal?

TopDeal Watches onderscheid zich in de winkelstraat door de unieke service die de winkel biedt. Met de horlogeservice van deze winkel kun je zonder problemen even langs lopen als er iets aan een horloge mankeert. Voor batterijen en horlogebanden geldt “klaar terwijl u wacht”. Reparatie en onderhoud van Zwitserse merken gaan via de erkende horlogemaker, met vooraf een prijsopgave. Zodat het horloge weer in goede staat bij u terug komt.

Uiteraard bent u ook voor een nieuw klokje hier aan het juiste adres. Met een uitgebreid assortiment topmerken waaronder het Nederlandse 1915 watches, is er altijd wel iets wat bij je past. Hans is pas tevreden als de klant dat ook is.

Bovendien is TopDeal Watches gespecialiseerd in accessoires voor uw horloges. Of het nu gaat om horlogekisten of watchwinders, ze vertellen er in Delft graag alles over. Boven de winkel is zelfs een volwaardige presentatieruimte ingericht voor dit soort accessoires.

Delft veelzijdig en bruisend

Wist je dat Nederland ontstaan is in Delft? In 1572 kwam Willem van Oranje, Vader des Vaderlands, naar Delft om de opstand tegen de Spanjaarden te leiden. En met succes: hij versloeg de Spanjaarden! Zo werd hij oprichter van Nederland.
Vandaag de dag is Delft vooral bekend van het typisch Nederlandse Delfts blauw en als technische stad met de wereld beroemde Technische Universiteit.

Verder is Delft een geweldig mooie stad met een oud centrum waar vele grachten doorheen lopen. Ideaal voor een leuke rondvaart of om op een terrasje aan het water iets te drinken.
Als we Hans naar zijn favoriete plek vragen dan zijn dat de vele winkelstraatjes die Delft rijk is. Met als hoogte punt zijn eigen Molslaan.

Dutch Design in Delft

Dutch Design en Delft doet je waarschijnlijk denken aan het typische Delfts blauwe aardewerk. Maar in Delft is nog veel meer Dutch Design te vinden. In de zomer van 2018 zat Hans door zijn socialmedia heen te scrollen toen zijn oog viel op de Dutch Design houten horloge uit de Bollenstreek. Hij zag er direct een leuk cadeau artikel in en had het gevoel dat de producten van 1915 watches de interesse zouden wekken van de vele toeristen die dagelijks het centrum bezoeken.

Al bijna een jaar verkoopt TopDeal Watches nu de houten horloges van 1915 watches. Een product wat veel aandacht trekt in de winkel. Menig klant is erg nieuwsgierig naar de unieke horloges. “Vragen als ‘Is het echt hout’ of ‘blijven houten horloges drijven’ zijn tegenwoordig niet meer weg te denken” lacht Hans.

TopDeal Watches

Molslaan 26
2611 RM Delft Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: 015 21 29 038
Website: http://www.topdealwatches.nl

Openingstijden