Dutch Design

Dutch Design Flower

De mooiste kwaliteit van Nederlandse bodem

Beauty by nature

De Dutch Design Flower is het symbol voor hoogwaardig design uit de Duin- & Bollenstreek. Wanneer u bij een product de Dutch Design Flower aantreft weet u dat u een prachtig stukje design voor u heeft. Waarvan u weet dat de kwaliteit hoogwaardig is, en de service ook boven gemiddeld is.

Dutch Design is al een wereldwijd begrip op zich. Maar Binnen het Dutch Design is de Duin- & Bollenstreek een bijzondere regio. Door de overvloed aan kleurrijke bollenvelden in het voorjaar hebben de mensen hier een bijzonder kleurrijke kijk op het leven. Dit laten ontwerpers uit deze regio ook terugkomen in hun werken. Maar naast de kleuren zijn er ook het hele jaar door vele materialen en landschappen te vinden. Van zacht achter de duinen tot een van tijd tot tijd ruigen kustlijn.

De hoogwaardigheid van de producten uit deze regio komen ook voort uit de eeuwen oude kleurrijke geschiedenis van de Duin- & Bollenstreek. De verfijning die de mensen hier hebben ontwikkeld in het telen van de mooiste bloemen. Werkt ook door in de verfijning van andere ontwerpen. Van alledaagse producten tot industriële producten en wereldwijd gebruikte diensten.

Dutch Design Flower