1915 watches innoveert met houten gedenkhorloge

Een minuut stilte. Terug denken aan de mooie tijd die we met onze dierbare hebben gehad. Tijd en de dood zijn altijd al aan elkaar verbonden. Deze mooie gedachte bracht ons en Clarita Sloot van Eturnal een half jaar geleden samen.

Eturnal heeft jaren ervaring in het respectvol verwerken van as in bijzondere gedenksieraden en gedenkobjecten. Voor de gedenkhorloges van 1915 watches wordt de wijzerplaat van een bestaand horloge vervangen door een wijzerplaat van hars waarin de as van een dierbare word verwerkt.

“Wij zijn altijd opzoek naar bijzondere materialen om onze horloges iets speciaals mee te geven in de wijzerplaat. De samenwerking met Eturnal bied de mogelijkheid om een wijzerplaat persoonlijker dan ooit te maken.” aldus Robert van 1915 watches.

Er kan gekozen worden uit vijf verschillende houtsoorten en de as kan worden verwerkt in negen verschillende hars kleuren. De as kan worden langs gebracht op het kantoor van 1915 watches of worden opgestuurd. Ook over dit laatste hebben de broers goed nagedacht.
“Het is best een gek idee om as van een dierbare, per post te versturen.”
Dit gevoelige onderdeel in het proces wordt in goede banen geleid met de speciale verzend kit die wordt aangeboden via de website en onze dealers. Door de juiste verpakkingsmaterialen te bieden kan de as zorgeloos worden verstuurd.

Samen met de ervaring van Eturnal wordt de garantie geboden dat er respectvol met de as wordt omgegaan. En wordt niet alle as gebruikt, dan wordt het restant ook weer netjes teruggestuurd.

Ontdek alle mogelijkheden in onze gedenkhorloge ontwerp tool.

Een bijzonder gedenkhorloge
van 1915 watches

Gedenkhorloge samenstellen