LEF IS DE
STARTERSWEDSTRIJD

Voor ondernemers uit de regio Leiden
& Duin- en Bollenstreek.

LEEF is de jaarlijkse starterswedstrijd voor de regio Leiden & de Duin- en Bollenstreek. Het traject begon met een presentatie voor de selectiecommissie op 9 mei 2017. Hier hebben wij ons moeten onderscheiden van 19 andere ondernemers met stuk voor stuk goede ideeën. Na deze selectieronden bleven er in totaal 12 bedrijven over. Deze bedrijven kregen op 30 mei 2017 de kans om in een 2 minuten pitch de jury te overtuigen van hun idee.

Na de 2 minuten pitches ging de jury in beraad. Elk jury lid kreeg de kans om een deelnemer te kiezen om tijdens de rest van het traject te coachen.
De vierde coach die aan de beurt was om een keus te maken was Britta van Egmond. Met de woorden “De ideale combinatie van design en product” koos zij voor 1915 watches.

ONZE LEF COACH

Britta van Egmond

Op 30 mei 2017 heeft Britta van Egmond voor 1915 watches gekozen.
Tijdens het LEF traject zal zij ons coachen. Een coach waar wij erg blij mee zijn.
Britta is een top architect uit Noordwijk die is opgegroeid in een prachtig familiebedrijf.
Daarnaast is ze bekend uit THENEXTWOMEN100.

KOM JIJ ONS

AANMOEDIGEN?

Winnen doe je niet alleen! Daar hebben we jou bij nodig.

De finale komt er aan!

0
0
Weeks
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec
Meer over LEF

Kom jij ons aanmoedigen tijdens de finale van LEF in de Leidse schouwburg? Meld je dan hier aan. De finale vind plaats op 7 november vanaf 19:00 uur.

Naast het aanmoedigen van ons is deze avond ook een perfecte gelegenheid om te netwerken met ondernemers uit de Duin- en Bollenstreek.