Loading...
Starterswedstrijd LEF

LEF IS DE
STARTERSWEDSTRIJD

Voor ondernemers uit de regio Leiden
& Duin- en Bollenstreek.

LEF is de jaarlijkse starterswedstrijd voor de regio Leiden & de Duin- en Bollenstreek. Het traject begon met een presentatie voor de selectiecommissie op 9 mei 2017. Hier hebben wij ons moeten onderscheiden van 19 andere ondernemers met stuk voor stuk goede ideeën. Na deze selectieronden bleven er in totaal 12 bedrijven over. Deze bedrijven kregen op 30 mei 2017 de kans om in een 2 minuten pitch de jury te overtuigen van hun idee.

Na de 2 minuten pitches ging de jury in beraad. Elk jury lid kreeg de kans om een deelnemer te kiezen om tijdens de rest van het traject te coachen.
De vierde coach die aan de beurt was om een keus te maken was Britta van Egmond. Met de woorden “De ideale combinatie van design en product” koos zij voor 1915 watches.

Publiekswinnaar Starterswedstrijd LEF

1915 watches

Het publiek kon deze avond stemmen wie uiteindelijk als starter van 2017 met de publieksprijs naar huis zou gaan. De prijs van deze avond voor de publieksprijs was voor ons. Voor ons is dit een erg bijzonder moment het bewijst dat het harde werken wordt beloond door het publiek en dat we dus goed op weg zijn. Een nieuw avontuur begint hier!

GAST INTERVIEWER

Jort Kelder

Tijdens de finale van Starterswedstrijd LEF is de enige echte Jort Kelder onze gast interviewer. Hij is erbij tijdens de finale van LEF om ons aan de tand voelen en kritische vragen te stellen over onze super gave eigen onderneming.

Wij kijken nu al uit om tijdens de finale met heel veel trots in een volle Leidse Schouwburg te vertellen over ons avontuur!

De finale van LEF bezoeken? Aanmelden kan nog steeds!

ONZE LEF COACH

Britta van Egmond

Op 30 mei 2017 heeft Britta van Egmond voor 1915 watches gekozen.
Tijdens het LEF traject zal zij ons coachen. Een coach waar wij erg blij mee zijn.
Britta is een top architect uit Noordwijk die is opgegroeid in een prachtig familiebedrijf.
Daarnaast is ze bekend uit THENEXTWOMEN100.

1915 WATCHES
EERSTE FINALIST

Op 7 november strijden wij met Vrendly en Polariks
in de Leidse schouwburg om de titel Starter van 2017.