Loading...
Houten horloge

Houten horloges zijn nu ook modieus

Houten horloges zijn er al vanaf €69,-.

Tegenwoordig zijn prachtige telefoontjes, sierraden en andere stijlvolle gadgets de norm, maar horloges worden nog vaak vergeten. Veel mensen kijken op hun telefoon voor de tijd. Maar een horloge is meer dan alleen tijd. Wil jij je look een boost geven zonder al te veel geld te besteden? Kijk dan eens naar een houten horloge.

Vanaf €69,- kun jij je look aanvullen met een duurzaam en stijlvol houten horloge. Meestal zijn houten horloges al snel duur en is er weinig bijzonders aan. Maar met de houten horloges van 1915 watches is hier verandering in gekomen.

Aan de familie keukentafel werden de eerste producten van de meest pure hout soorten met liefde ontworpen. Wij zijn niet geïnteresseerd in het zo snel mogelijk verdienen van zoveel mogelijk geld. Nee, in plaats daar van maken wij alles op maat en zo mooi mogelijk. Wij kunnen echt oprecht zeggen dat wij trots zijn op onze producten en dat in elk detail een stukje liefde en vakmanschap verborgen zit.

1915 watches - De broers Johnny & Robert Spies zijn de mannen achter het houten horloge

EEN HOUTEN HORLOGE IS ER IN DIVERSE STIJLEN

Sportief, stoer, elegant en modern.

De eerste houten horloges van 1915 watches waren de zeer sportieve basics. Gemaakt van esdoorn hout met een gekleurde wijzerplaat. Deze houten horloges hebben een stoere sportieve ring rond het glas en zijn bijzonder licht van gewicht. Door de band van bamboe zijn deze horloges ook zeer geschikt voor de sportieveling.

Bekijk de collectie

Elegantie

Naast deze sportieve collectie is 1915 watches is er ook de elegance collectie. En zoals de naam al doet vermoeden is dit een collectie houten horloges die elegantie bedacht lijkt te hebben. Deze horloges zijn gemaakt van donker Sandelhout en hebben een wijzerplaat van natuursteen. Hiermee is er een geweldige harmonie tussen twee natuurlijke materialen.

Bekijk de collectie
1915 watches elegance collectie is een houten horloge met natuurstenen wijzerplaat
1915 watches - De Denim is een houten horloge met spijkerstof wijzerplaat

Stoer

De stoerste houten horloges op de markt zijn ook een creatie van de broers Spies. Voor de denim collectie is het robuuste walnoothout gecombineerd met een denim wijzerplaat. Het spijkerstof op de wijzerplaat geeft door het reliëf een extra dementie aan het horloge. De 1915 watches denim collectie zijn de enige houten horloges met een spijkerstof wijzerplaat.

Bekijk de collectie

Modern

Maar niet alleen de denim collectie is een houten horloge primeur. Ook de Milano collectie is een exclusief ontwerp van 1915 watches. Dit zijn de eerste houten horloges van olijfhout. Het karakteristieke olijfhout is in deze houten horloges gecombineerd met een moderne wijzerplaat van geborsteld aluminium.

Bekijk de collectie
1915 watches Milano is een houten horloge van olijfhout met een modern design

Innovatief vanaf het eerste uur

Vanaf het eerste uur is 1915 watches een innovatief horlogemerk. Wij onderscheiden ons met design en het gebruik van unieke materialen. En hierbij houden wij ook een oogje op de prijs. Want wij vinden dat een houten horloge wel betaalbaar moet zijn voor iedereen.

Benieuwd naar onze collectie houten horloges?

Bekijk onze collecties