Houten horloges op Out Of The Box

Houten horloges op Out Of The Box

De mooiste kwaliteit van Nederlandse bodem

Houten horloges zijn populairder dan ooit. Toen in 2015 de broers Johnny & Robert Spies met hun houten horloges de markt betraden werd het houten horloge segment aardig opgeschut. Ineens waren er ontwerpen die het houten horloge sexy en modieus maakten.

Inmiddels groeit het aandeel van de houten horloges flink. En zijn de vele merken waaronder 1915 watches ook te vinden op de vakbeurzen. Out of the Box is er hier een van. Out of the Box is hét vakevent voor de juwelier, fashionstore en conceptstore. Tijdens het event worden twee keer per jaar de mooiste stukken uit de collecties getoond. Tussen de unieke sieraden en exclusieve luxe- en lederwaren. bevinden zich inmiddels ook de vele modieuze houten horloges. Voor de vaklieden is dit het moment om collecties houten horloges in te kopen en bekijken. 

Waarom 1915 watches in uw assortiment?

Hiervoor gaan we terug naar het voorjaar van 2015. De Broers Johnny & Robert Spies, destijds 22 en 19, maakten hun eerste ontwerpen voor modieuze houten horloges. Ze wilde in gaan tegen de standaard in de markt. Alles wat er door de concurrent aangeboden werd is saai en bovendien duur was hun mening.

Voor een betere prijs wilde de broers gavere en kwalitatief betere houten horloges aanbieden. En kwaliteit betekend niet alleen dat het product goed is. Dit betekend ook dat de service goed is als er iets met het horloge aan de hand is. Online is eenvoudig alle informatie te vinden inclusief een transparant kosten overzicht.

Via het online ticketsysteem is het aanmelden en volgen van een reparatie ook nog eens eenvoudig en toegankelijk.

Deze service en kwaliteit maakt 1915 watches een betrouwbaar product voor in uw assortiment.

Eerlijke prijs

De eerlijke prijs die 1915 watches hanteert houd in dat we de prijs voor de consument niet willen opdrijven met belachelijk hoge marges. Ook willen wij de consument geen korting bieden. Want een goed product heeft geen korting nodig. Hierdoor weten consumenten dat zij voor hun 1915 watch altijd en overal dezelfde prijs betalen.

En hieraan is voor winkeliers ook een groot voordeel verbonden. Het kan namelijk nooit zo zijn dat de consument online een 1915 watch goedkoper kan kopen. Met de eerlijke prijs en de goede service proberen we de huidige trend in de retail te keren.

We moedigen consumenten dus actief aan om in de winkel te kopen en voor snelle en goede service kan de consument online bij ons terecht.

Meer weten?

U kunt een afspraak met ons maken, wij komen dan graag bij u langs om alles over 1915 watches te vertellen en de producten aan u te laten zien. Contact opnemen kan per mail of via 085 – 060 1915.