Unieke verpleegkundige naamkaartjes

Je werkt in de zorg en hebt je kleding vol hangen met een naamkaartje, pennen en een verpleeghorloge. Zou het niet mooi zijn als je hier in een aantal zaken zou kunnen samen brengen. En dat je dan ook nog eens de hipste collega op de werkvloer wordt. En je eigen duurzame persoonlijkheid kunt uitstralen.1915 watches - houten verpleeghorloge met naam gravering Als jij je herkent in het voorgaande stuk, dan is een houten verpleeg horloge echt iets voor jou. De kans is groot dat je een van de eerste op de werk vloer bent met een houten verpleeghorloge. Deze zijn door de unieke ontwerpen een echte functionele eye-catcher. Met vrolijke kleurtjes of een modern design voorzien van duidelijke seconde aanduiding is een houten verpleeghorloge ideaal hulpje in je werk.
Daarnaast is het mogelijk om je naam op het brede bovenstuk te laten graveren. Op deze manier is het dus mogelijk om met het verpleeghorloge je naamkaartje te vervangen. Daarnaast is hout ook nog eens een duurzaam materiaal. Het heeft een hele kleine impact op het milieu. Daar komt ook nog eens een lange levensduur bij.

Lees onze ander blog om meer te weten te komen over hout in de verpleging.

Voor zorginstellingen

Natuurlijk is een houten horloge ook een mooie manier voor zorginstellingen om duurzaamheid uit te stralen en tegelijkertijd hun waardering uit te spreken naar de helden die in de zorg werkzaam zijn. Bent u als zorginstelling of leverancier benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met ons.