Wees loyaal, koop lokaal!

Lokale ondernemers ondersteunen in coronatijden. Ergens willen we dat allemaal, maar dan wel met het gemak van online shoppen en thuisbezorging. Dit houdt ons bij 1915 watches al een lange tijd bezig. Wij verkopen onze horloges nog online, terwijl onze partners, de verkooppunten, de pijn van de lockdown ervaren.

En eindelijk is het dan zover. Vanaf nu kun je met jouw aankoop bij 1915 watches het lokale 1915 watches verkooppunt steunen.

Het werkt heel simpel. Zoek een mooi horloge voor jezelf of iemand anders uit en ga naar afrekenen. Onder jouw adresgegevens selecteer je eenvoudig een verkooppunt. Deze staan op plaatsnaam alfabetisch gesorteerd.

Nadat je jouw bestelling afgerond hebt, verzenden we de bestelling op werkdagen voor 15:00 uur nog dezelfde dag. Grote kans dus dat het horloge de volgende dag al om je pols zit. Vervolgens betalen we binnen enkele dagen het verkooppunt uit. Hetzelfde bedrag dat zij zouden verdienen als je het horloge in de winkel had gekocht.

Zo makkelijk is het nog nooit geweest om vanuit je comfortabele stoel een lokale ondernemer door de lockdown heen te helpen!

Nu lokaal shoppen