Voor elk horloge bloemen naar de zorg!

Het voorjaar is aangebroken in onze Bollenstreek. Normaal een vrolijke periode waarbij miljoenen toeristen de regio bezoeken en de bloemen de hele wereld over gaan. Maar door het Coronavirus is dit jaar alles anders.

De Keukenhof blijft gesloten, en de kwekers blijven zitten met enorme hoeveelheden bloemen omdat we allemaal alleen nog maar oog lijken te hebben voor wc-papier.

Ondertussen vechten hulpverleners met man en macht voor de levens van vele Nederlanders die getroffen worden door het virus.

Deze situatie aanziend zijn wij aan het denken geslagen. Het is natuurlijk zonde dat er zoveel bloemen op de vuilstort eindigen.

Daarom hebben wij het volgende bedacht. Voor ieder 1915 watches horloge wat er besteld wordt zorgen wij dat er bloemen naar de hulpverleners en zorginstellingen gaan. Op deze manier kunnen wij de kwekers uit onze mooie regio een klein beetje helpen en zorgen we dat de mensen die het verdienen een beetje gezelligheid en waardering krijgen.

Wanneer je een horloge van 1915 watches koopt bij een van onze verkooppunten kan je een foto van je aankoopbewijs mailen naar: bloemen@1915watches.com. Dan telt jouw aankoop ook gewoon mee in deze actie!

In cijfers

Instelling Bloemen
Bernardus Sassenheim 500 bosjes tulpen
LUMC 100 potjes Tete-Tete narcissen
2 steden ziekenhuis Tilburg 26 potjes blauwe/witte druiven
Maasstad Ziekenhuis 260 potjes Tete-Tete narcissen