Verkooppunt uitgelicht: TextTim.nl

Vanuit maatschappelijk werk gaan ondernemen. Misschien niet iets wat je direct zou verwachten. Maar dit is wel het verhaal van Tim Aaldering met TextTim.nl. Tijdens zijn werk als maatschappelijk werker ontstond de missie van Tim. In zijn werk heeft hij veel mensen met verschillende achtergronden en verhalen ontmoet. Wat hem opviel was dat bij de meerderheid van de mensen eenzaamheid een rol speelt. Hierdoor kwam Tim op het idee om zich in te gaan zetten om mensen meer te laten verbinden met elkaar.

Tim gelooft dat persoonlijk contact meer waarde heeft dan het digitale. “Ik wil mensen inspireren om er meer te zijn voor elkaar” zegt Tim vrolijk.
In een digitale wereld waarin werkelijk contact met anderen op de achtergrond raakt, is een persoonlijk cadeau extra waardevol. Je geeft een cadeau waar over nagedacht is en dat voelt goed. Dit kan zijn van felicitatie tot liefdesverklaring of een waardering van de vriendschap. Alles is bij TextTim.nl mogelijk!

Toch online begonnen

Ondanks dat Tim zich inzet voor meer echt dan offline contact is TextTim(.nl) toch online begonnen. Maar ook hierin gelooft Tim in de kracht van offline. “ik geloof dat offline en online elkaar kan versterken. Dus heb ik mijn eerste winkel geopend in Arnhem.” aldus Tim. In gesprek met mensen is hij overtuigd om een extra service te bieden.

De winkel in het centrum van Arnhem is geopend op 28 februari 2019 door Burgemeester Marcouch. Op dit moment runt Tim de winkel nog helemaal alleen en is hij druk bezig om zijn concept verder uit te werken en te verbeteren.

Wat nog een leuk weetje is, is dat Tim nogal perfectionistisch is. Vaak gaat hij nog een stap verder dan de klant vraagt. Hiermee is zijn service uniek en nog veel persoonlijker. Tim is pas echt tevreden als de klanten met een grote glimlach zijn winkel weer verlaten. Daarbij speelt ook nog zijn maatschappelijke doel een rol. Met de duurzame producten in zijn winkel draagt hij bij aan een samenleving waarin minder mensen eenzaam hoeven te zijn.

Arnhem als creatief centrum

1915 watches - display met houten horloges bij TextTim.nl in ArnhemArnhem is voor velen een bekende stad. In ieder geval van naam als hoofdstad van de provincie Gelderland. En natuurlijk de zware slag om Arnhem in september 1944.

Wat misschien niet iedereen weet is dat Arnhem een leuke en creatieve stad is. Het centrum bruis van de leuke winkels met creative ondernemers zoals Tim. Afgewisseld met de grote merken en ketens is Arnhem een geweldige stad om een dagje te gaan shoppen.

De favoriet plek van Tim is het Musiskwartier. Dit is de passage waar TextTim.nl zelf ook is gevestigd. Het Musiskwartier is een nieuw aangelegd winkelgebied wat geschiedenis, sfeer en luxe uitstraalt. In de passage zijn creatieve ondernemers neergestreken die het culturele en duurzame hart van Arnhem uitstralen.

Naast het Musiskwartier bezoeken is volgens Tim een terrasje pakken op de Korenmarkt een aanrader. Het plein wordt omringt door historische graanpakhuizen die herinneren aan de oorspronkelijke activiteiten van deze markt. Tot 1914 bloeide er in dit gebied een grote handel in graan. Vandaag de dag is het gebied het uitgaanscentrum van de stad.

TextTim.nl

Gruyterpassage 12
6811 BT Arnhem Nederland
Telefoon: 06 33446395
Website: http://www.Texttim.nl

Openingstijden