Verkooppunt uitgelicht: Pakhuis71

In het historische centrum van Bergen op Zoom vinden we Pakhuis71. Een winkel waar je vooral verrassend geprijsde gerestaureerde kleine- en grote meubels vind. Maar daarnaast zijn er ook vele leuke accessoires te vinden. Denk daarbij aan kwaliteitsleer armbanden, houten horloges en zilveren ringen.

Pakhuis71 is vijf jaar geleden opgericht en word gerund door een aantal goede vriendinnen. De dames gaan tot het uiterste om hun klanten tevreden te stellen. “Zelfs als de klant tevreden de deur uitloopt willen wij het nog beter doen” Aldus Marian.

Bezoek historisch Bergen op Zoom

Bergen op Zoom is een stad groot historisch centrum. Een heerlijke stad om rond te struinen. Als we Marian vragen wat haar favoriete plek in de stad is moet ze even goed nadenken. “Er zijn zoveel fijne plekken in de stad, maar mijn favoriete plek is denk ik toch de markt in de binnenstad”. De Markt wordt gezien als het oudste deel van de stad. Al in de 12e eeuw was dit onverhard de kern van deze plaats. Vandaag de dag is er veel horeca te vinden op het plein. Een gezellig bruisend plein dus.

Pakhuis71

Fortuinstraat 9-11
4611 NM Bergen op Zoom Noord-Brabant
Nederland
Telefoon: 06 - 83179227
Website: http://www.pakhuis71.nl

Openingstijden