Verkooppunt uitgelicht: De Drie Linden

Domburg, de op twee na oudste badplaats van Nederland. Met een kleine 1500 inwoners heerst er buiten het toeristen seizoen een heerlijke rust. Het is een echte familie badplaats die populair is bij jong en oud.

In dit pittoreske plaatsje vind je ons verkooppunt De Drie Linden. Het is nu 18 jaar geleden dat Mark Peter de Kam de winkel van zijn moeder over nam. De winkel bestaat inmiddels al 31 jaar en dankt zijn naam aan de drie linden bomen die voor de deur van de winkel staan.

Wat veel mensen niet weten is dat er in de winkel een breed aanbod is. “Er is voor iedereen en elk budget iets leuks te vinden bij ons in de winkel”, aldus Mark.

Wij zijn pas tevreden als…

Bij De Drie Linden gaan ze tot het uiterste voor iedere klant. Zeker omdat een groot deel van de bezoekers vakantiegangers zijn die van een zorgeloze tijd genieten aan de Zeeuwse kust. “Het is voor ons belangrijk dat mensen met het juiste product naar buiten lopen. Alleen dan weten we zeker dat iemand met een goed gevoel de winkel verlaat.”

De horloges van 1915 watches zijn nu twee jaar verkrijgbaar bij De Drie Linden. Mark heeft het merk online leren kennen in een zoektocht naar duurzame producten voor in de winkel. Niet alleen Mark is enthousiast over 1915 watches. Ook de klanten vinden het geweldig. Mensen blijven altijd even hangen bij de display. De meest gehoorde reactie is dat het zo’n bijzonder mooi natuur product is. Maar dat het absoluut geen saaie horloges zijn.

Waarom Mark de producten van 1915 watches zou aanbevelen? “Omdat het een mooi en duurzaam artikel is.”

Domburg de moeite waard voor een bezoek

Domburg is al sinds jaar en dag bekend bij toeristen uit binnen en buitenland. Dat is natuurlijk niet zo gek ook. Gelegen aan de heerlijke kust en omringd door prachtige natuur kan iedereen zich hier goed vermaken. Mark zelf geniet hier ook graag van. “Het is heerlijk om hier in de omgeving een rondje te hardlopen.” Naast het strand kun je ook goed shoppen in Domburg. “Naast ergens een lekker hapje eten is natuurlijk winkelen bij De Drie Linden een van de hoofdtractie’s”, grapt Mark.

De Drie Linden

Weststraat 14
4357 BM Domburg Zeeland
Nederland
Telefoon: 0118 – 58 21 68
Website: http://www.de-drie-linden.nl

Openingstijden