Verkooppunt uitgelicht: Baggiezz

Sinds september 2018 is Baggiezz het 1915 watches verkooppunt in het Limburgse Elsloo. Destijds bestond de winkel pas vier maanden. De naam Baggiezz is gebaseerd op het engelse woord ‘Bags’.

De gedreven onderneemster Natascha Gielkens gaf lange tijd tassen party’s. Deze professionele liefde voor tassen is uiteindelijk de aanleiding geweest voor een winkel waar een breed assortiment tassen te vinden is. Volledig zelfstandig runt Natascha haar winkel waarin ze af en toe word bijgestaan door haar dochter. “Wij zijn pas tevreden als mijn klanten tevreden naar buiten lopen.”

1915 watches - Overzicht van Baggiezz in ElslooWat veel mensen niet weten is dat Baggiezz niet alleen tassen verkoopt. Naast de vele tassen zijn er veel leuke cadeau artikelen te vinden voor jong en oud. Dit varieert van bijou artikelen tot woonaccessoires. Natuurlijk zijn hier ook de houten horloges van 1915 watches te vinden. “De reacties op deze producten zijn erg leuk. Mensen vinden het mooie producten waarbij de goede prijs/kwaliteitsverhouding super is” aldus Natascha.

In haar winkel beveelt ze de producten van 1915 watches vooral aan als mensen opzoek zijn naar een super mooi, apart en licht horloge voor een leuke prijs.

Elsloo de moeite waard voor een bezoek

Elsloo is een van de oudste boeren dorpen van Nederland en heeft dus een rijke geschiedins. Deze sfeer proef je wanneer je door het dorp aan de Maas loopt. Veel historische panden en en het bekende Kasteel Elsloo ademen geschiedenis. Waarom Elsloo de moeite voor een bezoek waard is? Volgens Natascha vooral omdat het een unieke plek is waar naast Baggiezz nog veel meer leuke winkels te vinden zijn. De favoriete plek van Natascha zelf is Kasteel Elsloo en omgeving. Je kunt hier heerlijk wandelen en afsluiten met een lekker drankje of hapje bij het Kasteel.

Baggiezz

Stationsstraat 104 A
6181AE Elsloo Limburg
Nederland
Telefoon: 06 11255644
E-mail: info@baggiezz.nl
Website: http://www.baggiezz.nl

Openingstijden