Gratis verzending binnen Nederland | Lage verzendkosten voor de rest van de wereld | Meer dan 45 echte winkels | 2 jaar garantie

Time flies when you’re having fun!

Een bekende uitspraak die voor ons wel heel toepasselijk is. Vandaag is het precies drie jaar geleden dat wij om 14:10 uur een afspraak hadden in Amsterdam. Deze afspraak was bij de Kamer van Koophandel om ons bedrijf officieel in te schrijven. Voor dat het zover was hadden we al drie maanden hard gewerkt om ons idee voor 1915 watches uit te denken.

Het gekke idee wat we hadden aan de keukentafel had in korte tijd vorm gekregen. We hadden van de eerste ontwerpen samples laten maken en op het moment van onze afspraak bij de Kamer van Koophandel was de productie van onze eerste 150 houten horloges in volle gang.

Een spannend moment aangezien we ons spaargeld op hadden zien gaan aan iets wat we zelf heel gaaf vonden. Maar de grote vraag blijft dan natuurlijk altijd… hebben we wel een goede keus gemaakt.

De medewerker die onze inschrijving zou gaan verwerken gaf ons gelukkig bevestiging. Hij was direct enthousiast bij het zien van de sample horloges om onze polsen. Wij wisten toen nog niet welk bijzonder avontuur wij vanaf dat moment ingestapt zijn.

In de afgelopen drie jaar is het gelukt om ons merk grote bekendheid te geven. En zijn wij trots op het feit dat vele mensen over de hele wereld met trots onze houten horloges dragen.

Dit succes motiveert ons nog meer om door te gaan met wat voor ons fun is. Bouwen aan een mooi merk met prachtige producten waar mensen van houden. Let the time fly!

1915 watches - 1915 watches bestaat 3 jaar