Zo wordt jouw koningsdag outfit Koning

Vrijdag kleurt Nederland weer Oranje. We vieren dan met z’n allen weer de verjaardag van onze koning die dit jaar 51 kaarsjes uit mag blazen.

Hoe vier jij koningsdag? Ga je met de rommel van zolder op een kleedje zitten op de vrijmarkt? Of ga je helemaal los op een van de vele feesten. Wat je ook gaat doen, een houten horloge maakt jouw koningsoutfit helemaal af.

En hoe maak je jouw outfit Koning?

Een houten horloge is ten eerste lekker ligt en zit ook niet strak om je pols. Dit maakt het een geschikt horloge voor een ontspannen feestdag (hopelijk) in het zonnetje.

Wat wordt de keuze van jouw outfit? Dit hangt natuurlijk af van wat je gaat doen.
Ben jij een van de mensen die gedecoreerd wordt en zich in nette kleding naar het gemeentehuis mag begeven? Dan kun je er voor kiezen om een oranje horloge te dragen. Op deze manier heb je een functioneel en chique oranje tintje.

Geen chique gedoe, maar ga jij je onderdompelen in het oranje feest gebruis? Dan kies je waarschijnlijk voor zoveel mogelijk oranje. Want hoe meer oranje je aan hebt, des te gezelliger het wordt. En het is tenslotte een van die weinige dagen dat je maximaal oranje zult dragen.

Je zou zeggen dat op de dag dat alles oranje is, je ook voor een oranje horloge moet gaan.
Doe dit niet! Een oranje horloge zou helemaal weg vallen in je outfit. En dat zou natuurlijk zonde zijn. Ons advies, kies voor blauw. Blauw steekt mooi af tegen al het oranje. Hierdoor zal iedereen je horloge zien. Bijvoorbeeld de 1915 watch basic blue, dit houten horloge met een frisse blauwe wijzerplaat is een feestelijke verschijning in het feestgebruis. Met deze combi ben jij de koning(in) van het feest. Wil je een iets minder opvallend houten horloge? Dan is de 1915 watches Denim collectie een stoer alternatief.