Trends voorjaar 2018

Hout is natuurlijk altijd een mooie neutrale basis die ook nog eens duurzaam is. Maar het is ook belangrijk dat je sieraden aansluiten op de huidige trends. Voor komend voorjaar staan er weer een aantal trends op ons te wachten waar de houten horloges van 1915 watches perfecte bij passen.

Denim

Ook dit voorjaar is de stoere denim stof weer terug te vinden op de catwalks. En dat deze stoere stof een geweldige combinatie is met een stoere robuuste houtsoort weten wij maar al te goed. In onze denim collectie combineren wij robuust walnoot hout met een wijzerplaat van denim. Hiermee komt de stoere stof helemaal tot zijn recht. En is deze collectie ook de duurzame favoriet onder de denim lovers.

Bekijk de denim collectie
1915 watch denim collectie
1915 watch groen blauw trend

Blauw en groen

Naast de stoere denim trend mogen dit voorjaar ook de blauw en groen kleuren er uit spatten. Waar het voorheen de kleur van onopvallend over straat gaan was. Zijn blauw en groen nu de kleuren waarmee er opgevallen mag worden. En helemaal als combinatie. Bijvoorbeeld een groene jurk met een blauw horloge. Of vul je denim look aan met een opvallend groen detail.

Bij deze trend hebben wij meerdere opties. Van opvallende blauw en groen kleuren in de basic collectie tot een subtiel kleuraccent in de karakteristieke Milano collectie.

Passie

Ook zien we deze zomer de vurige kleur van de passie en liefde terug komen. Rood mag er weer zijn. Een jurk of pak in oranjerood is misschien voor velen iets te veel van het goede. Maar een rood accent in je outfit is natuurlijk altijd een mooie eyecatcher. Als mooi opvallend model hebben we de 1915 watch red met een diameter van 46 mm. Liever iets minder opvallend? Dan is er ook nog de 1915 watches Milano red met een subtiel rood accent.

1915 watch passie trend
Bekijk de collecties