Is jouw horloge collectie klaar voor de modetrends van dit najaar?

Na weken van droogte en hoge temperaturen is het best wennen dat er ineens weer regen valt en je ineens weer een jas aan moet. Dat laatste is dan vooral weer zonde omdat je minder gelegenheid hebt om met jouw unieke horloge te pronken.

Maar nu de bladeren van de bomen beginnen te vallen is het ook tijd om weer eens met een andere bril naar je klokje te kijken. Dat vrolijke kleurtje past misschien toch niet zo goed meer bij je herfst outfit als je gehoopt had.

Maar wat moet je dan bij de modetrends van dit najaar? Wij helpen je graag op weg bij het kiezen van een passend houten horloge bij de modetrends van dit najaar!

Klaproos en Peer rood

Afgelopen zomer begon rood aan zijn opmars. En dit najaar zal de kleur nog aanweziger worden. Rood is mooi te combineren met een neutrale kleur zoals grijs. Dit maakt bij kleding in rood tinten de 1915 watches Milano collectie een geschikt horloge. Voor de heren is hierbij de Milano red helemaal perfect. De rode kleur uit je kleding komt in de secondewijzer en op het kroontje subtiel terug.

1915 watches - modetrends najaar 2018

Martini olijfgroen

“Shaken, not stirred.” De klassieke James Bond uitspraak die iedereen wel kent. Deze chique kleur past natuurlijk ook perfect bij de Milano collectie. Olijfgroen in je kleding en een eye-cacher van Olijfhout om je pols. Maar iets minder voor de hand liggend, maar misschien nog wel chique is de 1915 watches Elegance rusty stone. De lichte geel tint in het steen op de wijzerplaat van dit horloge heeft een mooi en natuurlijk contrast bij Martini Olijfgroen.

1915 watches - modetrends najaar 2018 - Martini Olive

Herfstig oranje

Een kleur die we iedere herfst zien, maar dan niet altijd in de mode kleuren. Voor sommige mensen is deze kleur het startschot van de winterslaap. Maar voor veel andere geeft deze oranje kleur wat vrolijkheid aan het najaar. De kleur is mooi te combineren met het Olijfgroen maar ook zeker met de Madder brown wijzerplaat van de 1915 watches Fine Cotton collectie.

1915 watches - modetrends najaar 2018 - Fall Orange

Pastel

Pasteltinten zijn helemaal hot dit najaar. Twee pastelkleuren die de hoofdrol krijgen dit seizoen zijn Limelight geel en Oud roze. Limelight is een lekkere frisse kleur voor dit najaar en zal het goed doen in combinatie met de 1915 watches Denim collectie. Wil je het iets gewaagder? Combineer dan de LimeLight met de 1915 watches Walnut yellow.

Heb je een trui in Oud roze gekozen? Dan heb je heel wat keuze voor een houten horloge. Bij deze kleur zal voor mannen de 1915 watches Elegance grey stone heel chique uit komen. En voor dames de 1915 watches Milano blue. Maar bij deze kleur is ook de nieuwe 1915 watches Fine Cotton white een prachtige subtiele combinatie.

1915 watches - modetrends najaar 2018 - Oud roze

Ontdek welke 1915 watch bij jou past

Ook dit najaar kun je dus weer goed uit de voeten met de houten horloges van 1915 watches. Voor iedere stijl is er wel iets passends te vinden in onze collecties. Wil je persoonlijk advies of zelf kijken welk houten horloge er nou het mooiste staat jouw najaarsgarderobe? Loop dan eens langs bij een van onze verkooppunten. De mensen in de winkel helpen je graag de juiste keuze te maken.

Vind een verkooppunt