Waarom een houten horloge het ideale sieraad is bij deze hitte

Ons wordt vaak gevraagd wat nou de grote voordelen zijn van een houten horloge. Het eerste wat wij dan altijd noemen is het gewicht. Met 175 gram is de 1915 watch men elegance serie het zwaarste houten horloge wat wij in ons assortiment hebben. Door het stukje natuursteen op de wijzerplaat van dit horloge weegt deze net iets meer.

Maar naast het gewicht is een andere groot voordeel merkbaar met de tropische omstandigheden waar we nu mee te maken hebben. Hout is namelijk een natuurlijk product. Wat betekend dat het leeft en dus ook ademt. Dit ademende effect heeft als resultaat dat er zich onder een houten horloge veel minder snel zweet vormt als het kwik oploopt.

Waar een leren bandje al snel gaat plakken en irriteren heb je hier met een houten bandje dus nauwelijks last van. Hiermee is een houten horloge dus je beste vriend tijdens de zomer.

Welke stijl wordt jouw hitteplan? Ga je voor sportief of chique. Ontdek de verschillende stijlen nu op onze website of bij een van de vele verkooppunten met airco.

Waar zoek jij verkoeling?

Vind een winkel