1915 watch MODEL-T voor de zorg

Het eerste houten horloge voor de helden in de zorg

Na het bijzondere succes van de houten horloges die wij vanuit Sassenheim ontworpen hebben. Hebben wij de afgelopen tijd niet stil gezeten en komen wij nu met een nieuwe innovatie. Als eerste ter wereld introduceren we een houten horloge voor de mensen die werkzaam zijn in de zorg.

“We zijn op dit idee gekomen dankzij een van onze
klanten die baalde dat ze ons normale horloge tijdens
haar werk niet mocht dragen”
Robert.

Zo zijn wij gaan kijken wat hier de reden voor was en die bleek simpel, Hygiëne. Bij pols horloges is het probleem dat er vuil achter kan gaan zitten. Dit maakt dat pols horloges bij veel taken in de zorgsector niet zijn toegestaan.
Deze mensen zijn aangewezen op horloges welke aan de kleding gehangen kunnen worden.

De meest voorkomende variant voor verpleeghorloges zijn van silicone met een plastic klokje. Het is ons gelukt om een speciale houten variant net zo licht te maken als de silicone variant. En dat met het gebruik van sterk hout en een degelijk Zwitsers uurwerk. Dit maakt het horloge kwalitatief en duurzaam zonder dat er op comfort moet worden ingeleverd.

De 1915 watches MODEL-T verpleeghorloges is verkrijgbaar in een variant van eikenhout met een vrolijk gekleurde wijzerplaat. En een karaktervol Olijfhouten variant met een moderne wijzerplaat van geborsteld aluminium.

1915 watches - 1915 watches milano Zwitsers uurwerk

Het eerste houten verpleeghorloge

De MODEL-T verpleeghorloges zijn de aller eerste houten verpleeghorloges ter wereld. Na een lange periode van onderzoeken en ontwerpen is het ons gelukt om het houten horloge eindelijk ook naar de zorg te kunnen brengen. Wij vinden namelijk dat de helden die elke dag in de zorg actief zijn ook het meest unieke horloge verdienen.

Zorg voor de zorg

Tijd is het belangrijkste en meest kostbare onderdeel van de zorg. Wij vinden dat er meer mooie tijd in de zorg moet komen. Daarom hebben wij met de grootste zorg onze unieke houten verpleeghorloges ontwikkeld. Met de MODEL-T collectie willen wij het begin maken aan meer mooie tijd in de zorg.

1915 watches - 1915 watches milano Zwitsers uurwerk
1915 watches - 1915 watches milano Zwitsers uurwerk

Betrouwbaar hart dat klopt op de seconde

Een goed hart is belangrijk in de zorg. Net als kunnen controleren of een hart nog goed klopt. Dankzij het Zwitserse uurwerk in al onze zorghorloges kan je rekenen op de hoogste betrouwbaarheid. En dankzij de op de wijzerplaat aangegeven secondes is het makkelijk om de MODEL-T te gebruiken bij het controleren van de hartslag.