Duurzaamheid op de Voorgrond: 1915 watches viert Green Friday op eigen wijze

Met Black Friday voor de deur lijkt de wereld weer te worden overspoeld met kortingsacties en verleidelijke koopjes. Bij 1915 watches maken we al sinds onze oprichting een bewuste keuze: geen korting op onze prachtige houten horloges. In een tijd waarin kortingen vaak worden gezien als de sleutel tot succes, blijven wij standvastig en bieden we onze klanten eerlijke producten zonder de druk van kortingsprijzen.

Sinds onze oprichting in 2015 hebben we ons geprofileerd als een bedrijf dat toegewijd is aan eerlijkheid en duurzaamheid. In een markt waarin consumenten gewend zijn aan het jagen op koopjes, hebben wij tot nu toe geen enkele keer toegegeven aan kortingshypes. Een gedurfde beslissing, maar een die past bij onze overtuigingen en diep in ons eigenwijze DNA zit.

Een stap verder

Dit jaar gaan we nog een stap verder door deel te nemen aan het Green Friday-initiatief van Trees For All. In plaats van simpelweg mee te gaan in de Black Friday-hype van kortingen op nieuwe producten, hebben we gekozen voor een andere benadering. In plaats van hoge kortingen op horloges bieden we korting op reparaties. Onze reparatiekosten zijn altijd transparant en overzichtelijk: € 15,- servicekosten voor een reparatie en los daarvan de kostprijs voor onderdelen. Speciaal voor Green Friday geven we een korting van € 15,- op alle reparaties die op deze dag worden aangemeld.

Heb je geen 1915 watches horloge, maar wil je op Black Friday met een goed gevoel shoppen, biedt 1915 watches je een alternatief. Je kunt een nieuw horloge kopen, wetende dat voor elk verkocht horloge op Black Green Friday een boom wordt gedoneerd aan Trees For All. Zo helpen we samen de wereld weer een stukje groener en rijker te maken, in plaats van simpelweg een horloge aan te schaffen.

In een wereld die vaak wordt gedomineerd door kortingen en overconsumptie, zijn wij trots om vast te houden aan onze principes. Ons merk is het bewijs dat er geen enorme kortingen nodig zijn om klanten aan je te binden. Voor ons staan duurzaamheid en eerlijkheid centraal. Bij ons vind je dus niet alleen een bijzonder horloge met een mooi verhaal, maar ook een horloge met een goed duurzaam verhaal van een merk dat al ruim 8 jaar vasthoudt aan de basis principes.

Laten we samen streven naar een wereld waarin Black Friday een Green Friday wordt en niet alleen staat voor koopjes, maar ook voor bewuste keuzes en duurzaamheid.

Op Black Friday € 15,- korting op alle reparaties

Meld je reparatie nu aan