Duurzaam cadeau voor kerst

Nu december bijna is aangebroken, wordt het ook tijd dat we massaal gaan nadenken over cadeau’s voor onder de boom. Waar verras jij de mensen om je heen mee? In de huidige trend wil je misschien wel iets duurzaams cadeau geven.

Maar natuurlijk moet het ook wel een leuk cadeau zijn waar iemand echt iets aan heeft. Wij helpen je graag op weg met het vinden van een duurzaam cadeau.

Houten cadeau’s onder de boom

Niet dat we jullie vragen om massaal je kerstboom te treiteren. Maar hout is voor een duurzaam cadeau toch wel een van de beste opties. Maar ja, wat geef je voor een houten cadeau? Want een paar houten speelblokken zijn nou niet echt het juiste cadeau voor een volwassenen. Een houten sierraad zou daarentegen wel zeer geschikt zijn. Zeker als je een stijlvol en duurzaam cadeau zoekt.

Hoe bepaal ik wat het juiste cadeau is?

Eerst moeten we kijken naar het budget. Gaat het om gewoon een kleinigheidje? Dan is misschien een armband een leuk kerstgeschenk. Maar als er iets meer te besteden is zal een uniek horloge ook zeker gewaardeerd worden.
Gaan we voor een horloge? Laten we dan eerst eens inzoomen op de gelukkige wiens naam er op het pakje komt te staan. Is de ontvanger van het horloge een man of vrouw? Of werkt de gelukkige misschien in de gezondheidszorg?

Een duurzaam horloge voor de verpleging

Voor mensen in de gezondheidszorg zijn er namelijk weer speciale horloges verkrijgbaar. In deze branch zijn polshorloges meestal niet toegestaan. Het alternatief is dan een verpleegstershorloge. Vroeger waren deze niet heel bijzonder en ook zeker niet geschikt als wat luxer cadeau. Maar tegenwoordig zijn er ook van deze verpleegstershorloges unieke duurzame varianten verkrijgbaar.

Het juiste duurzame horloge vinden

Als het toch een polshorloge gaat worden moeten we niet direct naar man of vrouw kijken. Veel belangrijker is hoe de pols van iemand er uit ziet. Zo zijn er mannen met een hele smalle pols, maar ook vrouwen met een vrij stevige pols. In deze gevallen is soms een dames horloge mooier en andersom.
Daarnaast is het belangrijk om naar de stijl van iemand te kijken. Is iemand sportief of meer zakelijk gekleed? Bij een sportieve look is een elegant model horloge vaak niet de beste combinatie.

Er is dus heel wat om rekening mee te houden als je iemand deze kerst een duurzaam cadeau wilt geven. Maar geen paniek! Er staat hulp voor je klaar.
Met ruim 45 verkooppunten is er ook bij jou in de buurt een winkel waar je voor een duurzaam cadeau terecht kunt. Bij onze verkooppunten helpen ze je graag met het vinden van het juiste duurzame cadeau voor onder jouw kerstboom.

Ook kun je eenvoudig online contact met ons opnemen als er geen dealer bij jou in de buurt zit. Onze mensen helpen je graag bij het vinden van een duurzaam cadeau.

Benieuwd naar onze houten horloges?

Online ontdekken