De scholen zijn weer begonnen

De schoolvakanties zijn weer ten einde. Nu iedereen weer terug is in de schoolbanken geven wij graag een update over onze actie voor Gambia die wij afgelopen december gevoerd hebben. De schoolvakanties in Gambia komen voor een groot deel overeen met de schoolvakanties hier in Nederland. Dit betekend dat ook de kinderen van Kalilu weer naar school zijn gegaan.

Dit had zonder onze actie en dus jullie hulp niet mogelijk geweest! En wij kunnen het nieuws nog mooier maken. Doordat Yolanda uit meerdere hoeken hulp heeft ontvangen voor het versturen van spullen naar Gambia is er bij ons geld over gebleven. Dit was genoeg geld om te zorgen dat Mustafa en Seedy ook volgend jaar dankzij jullie hulp naar school kunnen!

Helaas heeft Kalilu nog geen schoolfoto kunnen sturen van Mustafa en Seedy. Zodra wij er een hebben zullen we dit nog delen.
Later dit jaar gaat Yolanda weer naar Gambia. Zij kan dan controleren of alle geboden hulp ook goed terecht gekomen is.

Wil jij nog iets doen voor Gambia? Dan horen wij dit graag. Alle hulp is meer dan welkom.
Een kleine bijdrage kan worden gedaan via een tikkie.

Johnny zorgt er dan voor dat alles goed terecht komt. Het zou natuurlijk geweldig zijn als we zeker kunnen zijn dat de kinderen van Kalilu niet de komende twee jaar, maar misschien wel de komende drie of vier jaar zeker zijn van school.
Een jaar basisschool kost omgerekend zo’n €100.

Kan ik nog helpen?

Dat kan! Doneer schriftjes, pennen, rugzakjes, speelgoed, elektronica, schoenen/slippers of in nog in goede staat verkerende zomerkleding. Opsturen naar of afgeven bij ons op kantoor.

1915 watches
T.a.v. Gambia actie
Meer en duin 299
2163 HE  Lisse

Bestel via de link van Kalilu

Van alle bestellingen via deze link gaat er 10% naar Kalilu.

Naar de webshop