De mooiste tijd van het jaar

Dat is natuurlijk de kerstperiode. En inmiddels is kerst niet alleen 25 en 26 december. Het vertrek van Sinterklaas is voor vele op 6 december het startschot om helemaal los te gaan. De kerstbomen en versiering is niet aan te slepen. En overal verreizen de kerstmarkten.

Ook in Leiden is er weer een mooie kerstmarkt verschenen op de oude rijn. In het hartje van de stad is inmiddels een van de populairste en meest unieke kerstmarkten van Europa te vinden. En ook dit jaar zijn wij weer van de partij!

Wanneer de kerstmarkt in Leiden plaats vindt? Van 14 t/m 25 december 2018. Onze horloges zijn er alleen in de eerste week te vinden van 14 t/m 19 december.

Waar vind je 1915 watches op de kerstmarkt? Wij hebben chalet nummer 15. Via deze link is onze locatie in google maps te vinden.

Mooiste tijd van het jaar actie!

1915 watches - Johnny en Robert Spies op de kerstmarkt bij het fotoframeOp de kerstmarkt in Leiden zal dit jaar een gaaf fotoframe staan. Maak hiermee een foto en deel deze op al je sociale media met #1915watches. En wie weet winnen jullie allebei een 1915 watches Giftcard van €25,-! Het fotoframe zal er tijdens de hele kerstmarkt staan. En iedere week zal er een winnend duo worden geselecteerd. Dus er is dit jaar 2x kans op een 1915 watches Giftcard!

Let op! De 1915 watches Giftcard is alleen te besteden in de webshop van 1915 watches.
Bekijk de Giftcard voorwaarden.