De circulaire economie bij 1915 watches

Duurzaamheid, voor veel bedrijven is dit niet meer dan een trend waar op in gespeeld moet worden. Maar bij 1915 watches zit duurzaamheid in ons DNA. Met onze houten horloges kijken wij altijd goed naar de impact op het milieu.

Voor de productie van onze horloges gebruiken we uitsluitend FSC gekeurd hout. Zodat we een duurzame bosbouw stimuleren. Maar in onze displays gaan we nog een stap verder. Om de meest duurzame winkel displays in de Nederlandse retail te creëren hanteren we het circulaire economie principe.

Circulaire economie

Onderdeel van duurzaamheid is het hergebruik van materialen. Wat voor de een afval is, is voor de ander een mooie grondstof. Dit geld in ons geval voor onze displays. Deze maken we zelf van pallet hout. Deze week hebben we weer van verschillende bedrijven bij ons uit de buurt een grote hoeveelheid pallets gekregen. Voor deze bedrijven is dit hout afval, maar onze displays worden hier uniek van. Natuurlijk geeft het een geweldige sfeer rond onze horloges. Maar daarnaast zijn onze displays dus ook de meest duurzame in de Nederlandse retail wereld.

Bedankt!

Voor de grote hoeveelheid pallets die wij deze week hebben ontvangen willen wij een paar prachtige bedrijven uit onze regio bedanken.
Aannemersbedrijf A.G.J.C. van Breda, ElectraBrandt en Noordman Wijnimport.

Samen met deze bedrijven kunnen wij de wereld weer een stukje duurzamer maken. Want het afval van de een is een prachtige grondstof voor de ander. Dus waarom zou je nieuwe bronnen aanboren.

Wilt u ook de meest duurzame display van Nederland in uw winkel? Informeer dan bij ons naar de mogelijkheden.

Is 1915 watches iets voor uw assortiment?

Meer informatie