“Marvon, Relatiegeschenken & Kerstpakketten”

Exclusief’ staat bij Marvon niet gelijk aan duur. Wél staat het voor bijzonder, persoonlijk, een goed gevoel, het verrassingseffect en aandacht. Die exclusiviteit bieden wij graag in iedere prijsklasse en van kleine tot grote aantallen.

Cadeautjes weggeven, wie vindt dat nu niét leuk? Yvonne de Wit had er altijd al veel plezier in. Tijdens haar werk op een golfbaan besloot ze zich in te zetten voor originele golfgeschenken in plaats van de standaard prijzen. Ook gedurende haar tijd in een geschenkenzaak kwam haar passie voor cadeaus naar boven. Ze merkte steeds meer dat er in het bedrijfsleven behoefte is aan bijzondere relatiegeschenken en kerstpakketten en besloot de sprong in het diepe te wagen. Op 11-01-2011 was Marvon een feit!

Onze volledige 1915 watches collectie is nu ook samen te stellen als relatiegeschenk & kerstpakket bij Marvon Exclusieve Relatiegeschenken & Kerstpakketten aan de Nijverheidsweg 1a in Druten. De koffie staat altijd klaar en Yvonne & Pien nemen graag alle tijd om u te leren kennen en een passend voorstel te doen.

Marvon relatiegeschenken Druten
Nijverheidsweg 1a
6651 KS Druten Gelderland
Nederland
Telefoon: 0487 – 769037
Url: http://www.marvon.nl

Openingstijden

Marvon relatiegeschenken Druten
Nijverheidsweg 1a
6651 KS Druten Gelderland
Nederland
Telefoon: 0487 – 769037
Url: http://www.marvon.nl