Houten horloges op Jewels & Watches

Hout als het nieuwe goud op Trade Marts Jewels & Watches

Houten horloges zijn populairder dan ooit. Toen in 2015 de broers Johnny & Robert Spies met hun houten horloges de markt betraden werd het houten horloge segment aardig opgeschut. Ineens waren er ontwerpen die het houten horloge sexy en modieus maakten.

Inmiddels groeit het aandeel van de houten horloges flink. En zijn de vele merken waaronder 1915 watches ook te vinden op de vakbeurzen. Vorig jaar stond 1915 watches voor het eerst op Out of the Box. Dit jaar zal 1915 watches voor de eerste keer te vinden zijn bij Jewels & Watches in de Jaarbeurs Utrecht. Tijdens dit event worden de mooiste stukken uit de collecties getoond. Tussen de exclusieve sieraden bevinden zich inmiddels ook modieuze houten horloges. 
Voor de vaklieden is dit het moment om collecties houten horloges te bekijken.

Waar u ons vind op Jewels & Watches

Tijdens  Jewels & Watches, op 10, 11 en 12 maart 2019, zijn wij met onze houten horloges en armbanden te vinden op stand RV42. Bent u niet in de gelegenheid om Jewels & Watches te bezoeken? Of wilt u niet wachten tot maart om kennis met ons te maken? Geen probleem, wij komen graag met u in contact. Bel ons voor een afspraak bij u in de winkel. Als u een kop koffie heeft zorgen wij voor een gevulde koek bij de koffie. Wij zijn op werkdagen te bereiken op 085 – 060 1915.

Waarom 1915 watches in uw assortiment?

Hiervoor gaan we terug naar het voorjaar van 2015. De Broers Johnny & Robert Spies, destijds 22 en 19, maakten hun eerste ontwerpen voor modieuze houten horloges. Ze wilde in gaan tegen de standaard in de markt. Alles wat er door de concurrent aangeboden werd is saai en bovendien duur was hun mening.

Voor een betere prijs wilde de broers gavere en kwalitatief betere houten horloges aanbieden. En kwaliteit betekend niet alleen dat het product goed is. Dit betekend ook dat de service goed is als er iets met het horloge aan de hand is. Online is eenvoudig alle informatie te vinden inclusief een transparant kosten overzicht.

Via het online ticketsysteem is het aanmelden en volgen van een reparatie ook nog eens eenvoudig en toegankelijk.

Deze service en kwaliteit maakt 1915 watches een betrouwbaar product voor in uw assortiment.

Eerlijke prijs

De eerlijke prijs die 1915 watches hanteert houd in dat we de prijs voor de consument niet willen opdrijven met belachelijk hoge marges. Ook willen wij de consument geen korting bieden. Want een goed product heeft geen korting nodig. Hierdoor weten consumenten dat zij voor hun 1915 watch altijd en overal dezelfde prijs betalen.

En hieraan is voor winkeliers ook een groot voordeel verbonden. Het kan namelijk nooit zo zijn dat de consument online een 1915 watch goedkoper kan kopen. Met de eerlijke prijs en de goede service proberen we de huidige trend in de retail te keren.

We moedigen consumenten dus actief aan om in de winkel te kopen en voor snelle en goede service kan de consument online bij ons terecht.

Meer weten?

Wilt u meer weten? Wij vertellen u het graag tijdens Retailbeurs Jewels & Watches. Maar u kunt ook voor die tijd al een afspraak met ons maken. We komen dan graag bij u langs om alles over 1915 watches te vertellen en de producten aan u te laten zien. Contact opnemen kan per mail of via 085 – 060 1915.

Aanmelden als bezoeker