Loading...
As verwerken

Alles over de as verwerking door 1915 watches

As verwerken is een bijzondere taak waarbij respectvolle omgang zeer belangrijk is. Bij 1915 watches realiseren wij ons heel goed dat het voor nabestaande niet niks is om de as van een overleden dierbare aan ons toe te vertrouwen. Daarom zijn wij graag transparant over onze werkwijze. Wij leggen graag uit hoe wij met de as om gaan en hoe wij deze verwerken tot een bijzondere wijzerplaat waarin de herinneringen blijven.

Wat onze verwerking vertrouwd maakt

  • Samenwerking met professionals

  • Uitgebreide administratie

  • Juiste aanlever attributen beschikbaar

1915 watches - Eturnal is de partij uit Nieuw-Vennep waar wij mee samenwerken voor de as verwerking in onze gedenkhorloges

Samenwerking met professionals

Zelf hebben wij geen kaas gegeten van de as verwerking in objecten en sieraden. Daarom hebben wij voor het verwerken van as een samenwerking gesloten met Eturnal. Clarita Sloot is de vrouw met jaren ervaring die voor ons het verwerken van de as uitvoert. Dankzij haar kennis en respectvolle omgang met de as kunnen wij garanderen dat er op de juiste wijze wordt gehandeld met de as van jouw dierbare.

Tools voor het aanleveren van as

Hoe mooi het idee van een gedenkhorloge ook is, de aanlevering van de as kan toch een obstakel zijn. Om met een gerust gevoel as aan te leveren voor in een bijzonder houten gedenkhorloge hebben wij de juiste attributen beschikbaar. Bij het bestellen van een gedenkhorloge bieden wij de optie om ons aanlever pakket mee te bestellen. Dit pakket is een doos die groot genoeg zodat deze niet kwijt kan raken bij de post. In deze doos bieden wij een verzendlabel voor het opsturen van de as, voldoende goed sluitende potjes om de as in te verpakken en een ticket waarmee wij zeker weten dat de juiste as bij de juiste bestelling blijft.

Op deze manier kunt u er op vertrouwen dat de as van begin tot eind netjes verwerkt wordt. Het is natuurlijk ook altijd mogelijk om de as bij ons op kantoor langs te brengen. Maak hiervoor per mail een afspraak met ons.

1915 watches - Wij bieden stevige plastic potjes aan om de as van je dierbare veilig aan te kunnen leveren voor onze gedenkhorloges

Een bijzonder gedenkhorloge
van 1915 watches

Gedenkhorloge samenstellen